Airflow behandeling Amsterdam West

Weg met die vervelende tandplak! Bij iSmile Tandartspraktijk geven we uw gebit een opfrisbeurt door middel van een Airflow behandeling. De behandeling is 100% veilig voor uw tanden en tandvlees. Maak nu een afspraak bij iSmile Tandartspraktijk voor een stralende lach.

Review

“Doordat ik veel thee drink heb ik een grotere kans op tandplak. Bij ismile is mijn gebit behandeld met de airflow en mijn tanden zien er veel beter uit. Zowel de tandplak als tandaanslag verwijderd. Dit is echt het proberen waard.’’

Onze tandartsen

Leena Ibrahim, Peter de Ranitz en Gisela Eveleens-Loureiro Rios zijn onze tandartsen die u voorzien van een prachtige glimlach. Doordat Leena een van de beste tandheelkundige studies heeft afgerond draagt zij met trots de titel ‘Doctor of Dental Surgery’.

Bekijk ons hele team

Contact en adres

iSmile Tandartspraktijk
Hoofdweg 576
1055 AB Amsterdam-West
Bekijk in Google maps

T: 020 218 4257
E: info@ismile-tandartspraktijk.nl

Wat is een Airflow behandeling?

Met de Airflow verwijderen we snel en pijnloos tandplak en verkleuringen door onder andere thee, koffie en sigaretten. De natuurlijke witheid van uw tanden brengen we terug door uw tanden te behandelen met water en een speciaal zout. Deze twee elementen worden afzonderlijk op de tand gespoten en zorgen samen voor een maximale reiniging. Deze reinigingsstraal bereikt namelijk plekken die de gewone handinstrumenten niet kunnen bereiken. De Airflow verzorgt uw tanden en tandvlees. Doordat we de tandplak die dicht op het tandvlees zit verwijderen, voorkomen we tandvleesontstekingen als parodontitis.

Voordelen van de Airflow behandeling

Als u kiest voor een Airflow behandeling, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Tanden vrij van tandplak
  • Reiniging op een voorzichtige maar grondige manier
  • Oppervlakkige verkleuringen worden verwijderd
  • Reiniging ook tussen de tanden
  • Kans op tandvleesontstekingen neemt af

Maak snel een afspraak bij iSmile Tandartspraktijk voor het laten reinigen van uw tanden.

Bereikbaarheid iSmile Tandartspraktijk

Onze praktijk in Amsterdam West is gemakkelijk te bereiken. U kunt ons vinden op de Hoofdweg 576 in Amsterdam West. U kunt onze praktijk zowel met het openbaar vervoer, als met de fiets of de auto goed bereiken. Komt u met de trein? Dan stapt u uit op het station Amsterdam Sloterdijk. Vanaf daar kunt u onderstaande trams en bussen gebruiken om bij onze praktijk te komen.

Halte Erasmusgracht:

  • Tram 7
  • Bus 15 & N82

Halte Amsterdam, Bos en Lommerplein

  • Tram 7
  • Bus 15, 247, 398 & N82

Komt u liever met de auto? Parkeer dan op de Bos & Lommerplantsoen parkeerplaats of in de Mobypark – Zahia’s parkeerplaats.

Advies over een Airflow behandeling in Amsterdam West

Wilt u een afspraak maken voor een Airflow behandeling of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 020 218 4257. U kunt zich ook online inschrijven als nieuwe patiënt.

Maandag:08.30 - 20.00
Dinsdag:08.30 - 17.00
Woensdag:08.30 - 17.00
Donderdag:08.30 - 17.00
Vrijdag:08.30 - 17.00
Zaterdag:10.00 - 17.00
Zondag:Gesloten

© Copyright Ismile-tandartspraktijk.nl 2020 | Sitemap | Contact