Narcose tandarts

Cliënten die bang zijn voor de tandarts, maar wel een behandeling moeten ondergaan, kunnen deze laten uitvoeren door onze narcose tandarts. Onder toezicht van anesthesiologen voeren we behandelingen, zoals het verwijderen van een verstandskies of een complexe wortelkanaalbehandeling bij zeer angstige patiënten uit. Na een behandeling bij de narcose tandarts heeft u wel een begeleider nodig om naar huis te gaan.

Review

“Mijn verstandskies moest worden verwijderd, maar ik ben ontzettend bang voor de tandarts. Ik had al besloten deze kies nooit te laten verwijderen, vanwege mijn tandartsangst. Toen wees Leena me op een narcosebehandeling van de angsttandarts. Ik werd op mijn gemak gesteld en na de behandeling mocht ik rustig bijkomen. Onder begeleiding van mijn vriend mocht ik dezelfde dag weer naar huis.”

Onze specialist

Leena Ibrahim is zeer begaan met cliënten die last hebben van tandartsangst. Ze stelt bange patiënten op hun gemak en zorgt dat ze met een goed gevoel naar huis gaan.

Meer over Leena Ibrahim

Contact en adres

iSmile Tandartspraktijk
Hoofdweg 576
1055 AB Amsterdam-West
Bekijk in Google maps

T: 020 475 0741
E: info@ismile-tandartspraktijk.nl

Narcosebehandeling

Een behandeling onder narcose voeren we uit bij patiënten die een extreme vorm van tandartsangst hebben. Onder toezicht van anesthesiologen brengen we u in diepe slaap.
We voeren de behandeling uit en na afloop kunt u rustig bijkomen. Onder begeleiding mag
u weer naar huis.

Lachgassedatie

Behandelingen die minder ingrijpend zijn, zoals een gaatje vullen, voeren we bij angstige patiënten met behulp van lachgassedatie uit. Bij deze lichte sedatie blijft u bij bewustzijn, maar u blijft rustig en voelt geen angst. Een lachgassedatie helpt onze narcose tandarts om de behandeling snel en pijnloos uit te voeren.

Veelgestelde vragen over een narcose tandarts

Kan ik na een behandeling onder narcose alles weer doen?

Wanneer u uit de narcose komt, kunt u nog enige tijd wankel op de benen staan. U heeft daarom een begeleider nodig die u thuisbrengt. Wanneer uw reactievermogen weer terug is, kunt u alles weer doen. We adviseren wel om de hele dag van de narcose behandeling vrij te houden en niet na de behandeling direct aan het werk te gaan.

© Copyright Ismile-tandartspraktijk.nl 2019 | Sitemap | Contact