Klantwaarderingen:

Fabels rondom tanden bleken

30 September, 2021 09:59

Tanden bleken is de laatste jaren enorm populair geworden. Het is daarom ook logisch dat er veel vragen over dit onderwerp worden gesteld aan onze tandartsen. We vertellen u graag een aantal fabels die rondom het bleken van tanden ontstaan zijn en leggen uit waarom ze niet waar zijn.

Tanden bleken zorgt voor gevoelige tanden

Wanneer u uw tanden net heeft laten bleken, kunnen ze wat gevoelig aanvoelen. Geen zorgen, dit gevoel is slechts van korte duur. Bij iSmile Tandartspraktijk gebruiken we een bleekgel die uw tandglazuur niet beschadigd. De behandeling is verder geheel pijnloos.

Gebleekte tanden blijven niet lang wit

Hoelang het resultaat van de bleekbehandeling zichtbaar is, is afhankelijk van uw tanden en uw eet- en drinkgewoontes. Doorgaans blijft het resultaat van een bleekbehandeling zo’n één tot twee jaar zichtbaar. Wanneer u veel koffie, thee of wijn drinkt of veel rookt, zal het resultaat minder lang zichtbaar zijn. Om het effect van de bleekbehandeling zo lang mogelijk zichtbaar te laten zijn, raden we u aan het drinken van bovengenoemde dranken te beperken. Ook is het belangrijk dat u uw tanden goed blijft verzorgen. Poets tweemaal daags uw tanden met een fluoride tandpasta om aanslag en verkleuringen tijdig te verwijderen.

Tanden bleken is schadelijk voor mijn tanden

Nee, het laten bleken van uw tanden bij iSmile Tandartspraktijk is absoluut niet schadelijk voor uw tanden. Dit komt doordat we bij iSmile een bleekgel gebruiken die uw tandglazuur en vullingen niet aantast. De bleekgel die we gebruiken hecht zich aan de verkleuringen op de tanden en dringt verder door tot in de tandkern.

Het bleken van tanden is heel duur

Wanneer u uw tanden laat bleken bij iSmile Tandartspraktijk, bent u verzekerd van een stralende glimlach waar u jaren van kunt genieten. We gebruiken uitsluitend de beste materialen en zorgen voor een pijnloze behandeling waarbij we uw tanden niet beschadigen. De Nederlandse Zorgautoriteit stelt jaarlijks de tandartstarieven vast. Deze tarieven hanteren we ook bij iSmile Tandartspraktijk. Omdat de tarieven jaarlijks veranderen, kunnen we u geen vaste prijs geven. Wel kunt u ons actuele tarievenoverzicht vinden op de tarievenpagina. U vindt de kosten rondom het laten bleken van tanden onder de codes E90, E95 en E97.

Ik moet mijn tanden meerdere keren laten bleken voor een optimaal resultaat

Nee, wanneer u uw tanden laat bleken bij iSmile Tandartspraktijk hoeft u de behandeling niet meerdere keren te herhalen. Na de behandeling kunt u gelijk genieten van wittere tanden. Indien u uw tanden nog witter wilt, kunnen we de behandeling veilig herhalen. Wanneer u na één à twee jaar terugkomt om uw tanden opnieuw te laten bleken, spreken we van een fresh-up.

Meer informatie over tanden bleken

Wilt u meer weten over het laten bleken van uw tanden of heeft u vragen rondom dit onderwerp? Lees dan meer informatie op onze tanden bleken pagina. Hier vertellen we meer over de verschillende manieren van het bleken van uw tanden en geven we antwoord op de meestgestelde vragen.

Contact opnemen met iSmile Tandartspraktijk

Wilt u uw tanden laten bleken door de tandartsen van iSmile Tandartspraktijk? Neem dan contact op met een van onze vestigingen. We zijn gevestigd in Amsterdam Zuid en Amsterdam West. Onze vestiging in West is bereikbaar via 020 218 4257 en info@ismile-tandartspraktijk.nl. Onze vestiging in Zuid kunt u bereiken via 020 675 1389 en lutmastraat@ismile-tandartspraktijk.nl. We helpen u graag aan een stralend witte glimlach.

© Copyright Ismile-tandartspraktijk.nl 2024 | Sitemap | Contact