Klantwaarderingen:

Tandarts Amsterdam Zuid

Sinds begin 2021 mogen we, naast onze praktijk in Amsterdam West, patiënten ontvangen in onze nieuwe praktijk in Amsterdam Zuid in de Pijp. We zijn een multiculturele praktijk. iSmile Amsterdam Zuid is gespecialiseerd in:

De patiënten van iSmile in Amsterdam Zuid beoordelen ons met een `8,1. Schrijf u in als nieuwe patiënt en maak direct een afspraak voor een eerste consult.

 

U bent van harte welkom in onze praktijk in het hartje van de Pijp.

iSmile Tandarts Amsterdam Zuid
Lutmastraat 15H
1072 JL Amsterdam-Zuid
T: 020 675 1389
E:lutmastraat@ismile-tandartspraktijk.nl

Maandag:08.30 - 17.00 uur
Dinsdag:08.30 - 17.00 uur
Woensdag:08.30 - 17.00 uur
Donderdag:08.30 - 17.00 uur
Vrijdag:08.30 - 17.00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Het team aan de Lutmastraat in Amsterdam de Pijp

Een team van ervaren tandartsen, tandartsassistenten en mondhygiënisten staat voor u klaar aan de Lutmastraat 15H in Amsterdam Zuid. Maak kennis met ons tandheelkundig team.

Tandarts Leena Ibrahim

Leena Ibrahim is de eigenaresse van iSmile Tandartspraktijken. Leena is werkzaam bij zowel iSmile Amsterdam Zuid als iSmile Amsterdam West.

Leena Ibrahim (BIG-nummer: 39911302602)

Het team van iSmile in Amsterdam Zuid

Leena wordt bijgestaan door een ervaren team van specialisten.

Anika GroenewegMondhygiënist
Andrea KreischPreventieassistent
Monique HermansTandartsassistent
Sabine de KoffTandartsassistent

Kindvriendelijke tandarts in de Pijp

Veel kinderen vinden een tandartsbezoek erg spannend. Bij iSmile Tandartspraktijk weten we precies hoe we uw kinderen gerust kunnen stellen en zo toch bij ze in de mond mogen kijken. Wanneer u met uw kinderen de behandelkamer binnenkomt, zullen we ze eerst vragen hoe het met ze gaat. Zo zorgen we er al voor dat ze de tandarts wat meer vertrouwen. Vervolgens zullen we stap voor stap uitleggen wat we gaan doen. Ook spreken we met ze af dat ze het gewoon aan mogen geven wanneer ze even willen pauzeren.

Tandarts in Amsterdam Zuid: gespecialiseerd in angst- en narcosebehandelingen

Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer 40% van de bevolking angstig is voor de tandarts. Dit kan te maken hebben met een vervelende ervaring in het verleden. Bij iSmile zijn we gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die bang zijn voor de tandarts. We zorgen er altijd voor dat we duidelijk uitleggen wat we gaan doen. Wanneer uw angst te groot is, kunnen we er in overleg met u voor kiezen de behandeling onder een lichte narcose of lachgassedatie uit te voeren. Ook kunt u gebruikmaken van rustgevende medicatie.

Het aanmeten van een kunstgebit

Wanneer u om wat voor reden dan ook een tand of kies mist, kan dit erg vervelend zijn. Uw zelfvertrouwen kan dalen, waardoor u in sommige gevallen zelfs niet meer durft te lachen. Bij iSmile Tandartspraktijk zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten. We zullen uw gebit bekijken en op basis daarvan advies geven. Bij ons kunt u terecht voor implantaten, kunstgebit en een klikgebit.

Het uitvoeren van esthetische behandelingen

Heeft u last van gelige tanden, wilt u rechtere tanden of bent u geïnteresseerd in facings? Bij iSmile Tandartspraktijk zijn we gespecialiseerd in deze esthetische behandelingen. Zo kunt u bij ons in de praktijk uw tanden laten bleken of dit zelf thuis doen door middel van een bleeklepel die u van ons ontvangt. Daarnaast kunnen we u een Invisalign beugel aanmeten. Dit is een doorzichtige beugel die u als een hoesje over uw tanden heen schuift. Ziet u een beugel niet zo zitten, maar wilt u wel rechte tanden? Dan kunnen we facings over uw tanden plaatsen.

Mondhygiënist Amsterdam Zuid

Indien u last heeft van een slecht ruikende adem of tandvleesproblemen of als u uw tanden wilt beschermen door middel van een fluoride behandeling, kunt u een afspraak maken bij iSmile Tandartspraktijk. Binnen onze praktijken werken gediplomeerde mondhygiënisten, waardoor we alle behandelingen onder één dak kunnen aanbieden.

Maak een afspraak bij de tandarts in de Pijp

U bent van harte welkom voor een behandeling in onze praktijk in Amsterdam Zuid. Als u al patiënt bent bij iSmile, kunt u dit doen door een afspraak in te plannen via onze afspraak maken pagina. Bent u nieuw bij iSmile? Schrijf u dan in via onze inschrijfpagina.

Contactgegevens iSmile Tandartspraktijk Amsterdam Zuid

iSmile Tandartspraktijk
Lutmastraat 15H
1072 JL Amsterdam-Zuid
T: 020 675 1389
E:lutmastraat@ismile-tandartspraktijk.nl

Maandag:08.30 - 17.00 uur
Dinsdag:08.30 - 17.00 uur
Woensdag:08.30 - 17.00 uur
Donderdag:08.30 - 17.00 uur
Vrijdag:08.30 - 17.00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

© Copyright Ismile-tandartspraktijk.nl 2024 | Sitemap | Contact