Klantwaarderingen:
 • Slapend uw behandeling ondergaan
 • Samen keuze maken voor lichte narcose
 • Veilig en vertrouwd onder begeleiding van onze specialisten
 • Goede zorg bij en na de behandeling

Lichte narcose Amsterdam: iSmile

Mocht u een grote angst voor de tandarts hebben, dan biedt een lichte narcose uitkomst. U kunt dan de benodigde behandeling toch laten uitvoeren. Door het gebruik van een lichte narcose maakt u hier bewust niks van mee. U krijgt een slaapmiddel toegediend van de anesthesioloog die u tijdens de behandeling in de gaten houdt. Bij het ontwaken is uw behandeling afgelopen en is er ruimte om rustig bij te komen.

Bij angst voor de tandarts bespreken we samen of een lichte narcose toepasbaar is voor uw behandeling. Voor sommige behandelingen maken we gebruik van lachgassedatie. Mocht u vragen hebben over het gebruik van lichte narcose, neemt u dan gerust contact op via 020 218 4257 of stuur ons een mail met uw vragen naar info@ismile-tandartspraktijk.nl.

Ervaring lichte narcose

Sinds ik in Amsterdam West ben komen wonen zit ik bij deze tandarts. Mijn eerste ervaringen zijn heel goed! Fijne mensen en heldere uitleg over de behandeling. Ze nemen echt de tijd voor je.

Onze specialist

Leena Ibrahim is een van onze narcose tandartsen. Bij haar en haar collega's bent u in veilige en vertrouwde handen. Lees meer over haar en het team van iSmile.

Kosten van een lichte narcose bij een behandeling

Vraag bij ons eenvoudig een prijsopgave aan voor de behandeling. Zo kunt u met uw zorgverzekeraar bekijken hoeveel u precies krijgt vergoed. De zorgverzekeraar kan u om een verklaring vragen van onze angsttandarts over uw angst voor een behandeling. Aan de hand van deze verklaring geeft de zorgverzekeraar u akkoord voor een vergoeding.

Hoe gaat lichte narcose in werking?

We lichten u graag in over het gebruik van lichte narcose tijdens de behandeling. Het zal als volgt in zijn werk gaan:

Fase 1: voorbereiding

We bereiden u voor op wat er komt kijken bij een lichte narcose behandeling. U kunt met de opgemaakte kostenopgave bij uw zorgverzekeraar checken of de behandeling wordt vergoed. Als alle informatie is besproken, plannen we de behandeling met lichte narcose in.

Fase 2: onder lichte narcose brengen

Bij een behandeling met een lichte narcose is altijd een anesthesioloog aanwezig. Deze waakt over u tijdens de behandeling. U krijgt een slaapmiddeltje toegediend, waardoor u in slaap wordt gehouden en de behandeling niet bewust meemaakt.

Fase 3: na de behandeling

Als de behandeling is afgerond, ontwaakt u weer. De anesthesioloog zorgt voor de nazorg en het bijkomen van de narcose. De tandarts informeert u over de uitgevoerde behandeling.

Wat is belangrijk bij een lichte narcose behandeling?

 • De behandeling en de ernst van uw angst bespreken
 • Een weloverwogen keuze maken voor lichte narcose bij de behandeling
 • Medische check-up of u geschikt bent voor lichte narcose
 • Een check bij de zorgverzekeraar over de dekking van de prijsopgave

Lees meer over behandelingen door de angsttandarts.

Is lichte narcose geschikt voor mijn behandeling?

Tijdens een intakegesprek bekijken we uw medische achtergrond en of het verantwoord is om gebruik te maken van een lichte narcose. We geven passend advies en uitleg over het gebruik van lichte narcose tijdens de uit te voeren behandeling. Bij iSmile kiest u voor een lichte narcose bij de volgende situaties:

 • Verstandskiezen verwijderen
 • Complexe wortelkanaalbehandeling
 • In geval van extreme angst

Vragen en informatie over gebruik lichte narcose

Heeft u vragen over het gebruik van lichte narcose? Neem gerust contact op
met onze narcose tandarts en we voorzien u graag van meer informatie.

Bereikbaarheid van de praktijken

Onze praktijken in Amsterdam West en Zuid zijn eenvoudig te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Bent u nog geen patiënt bij ons? Schrijf u dan direct in.

Amsterdam West

Onze praktijk in Amsterdam West is goed te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Door de centrale ligging zijn we voor iedereen vindbaar. Parkeer uw auto op de nabije Parking Bos en Lommerplantsoen of in de Mobypark- Zahia’s garage. Reist u met de trein? Stap uit bij Station Sloterdijk en neem een tram of bus naar de dichtstbijzijnde halte van onze praktijk. Uw fiets parkeert u veilig bij ons voor de deur.

 • Tram 7
 • Bus 15

Halte Amsterdam, Bos en Lommerplein

 • Tram 7
 • Bus 15, 247, 398

Amsterdam Zuid

In de buurt van de Pijp ligt onze iSmile Tandartspraktijk vestiging Amsterdam Zuid. Parkeer uw auto bij ons in de straat; we hebben hier genoeg parkeermogelijkheden. Komt u met de fiets? Parkeer hem dan aan de overkant van de straat in de daarvoor bestemde rekken. Stap met de trein uit bij Amsterdam Centraal Station en reis verder met de tram of metro:

Halte de Pijp:

 • Metro 52

Halte Cornelis Troostplein:

 • Tram 4 en 12

Openingstijden iSmile Hoofdweg

Maandag:08.30 - 20.00
Dinsdag:08.30 - 17.00
Woensdag:08.30 - 17.00
Donderdag:08.30 - 17.00
Vrijdag:08.30 - 17.00
Zaterdag:10.00 - 17.00
Zondag:Gesloten

Openingstijden iSmile Lutmastraat

Maandag:08.30 - 17.00
Dinsdag:08.30 - 17.00
Woensdag:08.30 - 17.00
Donderdag:08.30 - 17.00
Vrijdag:08.30 - 17.00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

© Copyright Ismile-tandartspraktijk.nl 2024 | Sitemap | Contact