• Transparante beugels
 • Behandelingen zonder pijn
 • Mooie rechte tanden
 • Maandag geopend tot 20.00 uur

AirSmile Amsterdam West

De AirSmile is een nagenoeg onzichtbare en uitneembare beugel die uw tanden recht zet zonder het opzichtige effect van een slotjes- of buitenboordbeugel. Voor een AirSmile maakt u een afspraak met onze tandarts. In een volgende afspraak maakt hij een afdruk van uw gebit met een digitale mondscanner of afdruklepel. Vervolgens bespreken we samen met u het behandelplan. We laten uw AirSmile op maat maken en wanneer we uw beugel hebben ontvangen, kunt u deze passen. Een AirSmile moet u elke twee weken vervangen door een nieuwe set voor een optimaal resultaat.

Voordelen van transparante aligners

 • De AirSmile is onzichtbaar en sluit perfect aan op het tandvlees
 • Nagenoeg pijnloze beugel, de aligners hoeven niet strakker gedraaid te worden
 • Elke twee weken nieuwe aligners voor het beste resultaat

Review

“Mijn dochter wilde absoluut geen slotjesbeugel. Ik kon dat wel begrijpen en daarom zijn we naar andere opties gaan kijken. De Airsmile was de perfecte optie. Hij was onzichtbaar en pijnloos. Wij zijn erg tevreden!’’

Onze tandarts

Leena Ibrahim is onze tandarts. Zij vertelt u uitgebreid over de AirSmile en stelt met u een behandelplan op.

Meer weten over Leena Ibrahim

Contact en adres

iSmile Tandartspraktijk Hoofdweg
Hoofdweg 576
1055 AB Amsterdam-West
Bekijk in Google maps

T: 020 218 4257
E: info@ismile-tandartspraktijk.nl

iSmile Tandartspraktijk Lutmastraat
Lutmastraat 15H
1072 JL Amsterdam-Zuid
Bekijk in Google maps

T: 020 675 1389
E: lutmastraat@ismile-tandartspraktijk.nl

AirSmile behandeling

Als u gekozen heeft voor de AirSmile begint het behandelproces met het inplannen van een eerste afspraak. We bespreken uw wensen en bepalen hoelang de behandeling ongeveer moet duren om het gewenste resultaat te behalen. Vervolgens maken we de mallen voor de AirSmile door een afdruk van uw gebit te maken. Ook wanneer u angstig bent voor de tandarts kunt u bij iSmile terecht. iSmile is namelijk een gespecialiseerd angsttandarts

Plaatsing van de AirSmile

Als de eerste AirSmile set bij ons binnenkomt, plaatsen we deze over uw gebit. Dit is zo gebeurd doordat we alleen het hoesje over uw tanden hoeven te schuiven. We vragen u of de beugel comfortabel zit of ergens pijn doet.

Periodieke controles

Om in de gaten te houden of de beugel het gewenste resultaat oplevert, vragen we u regelmatig terug te komen voor een periodieke controle. Als alles volgens plan gaat, krijgt u elke twee weken een nieuwe set AirSmiles mee. Maak hiervoor een afspraak.

 

Retentiefase

Als u de behandeling voltooid heeft, breekt de laatste fase aan; de retentiefase. Om te voorkomen dat uw tanden weer gaan schuiven meten we een retentiebeugel aan of plaatsen we een spalkje achter uw tanden.

Veelgestelde vragen over de AirSmile

We krijgen veel vragen over de behandeling en resultaten van de AirSmile. Daarom hebben we de meestgestelde vragen voor u op een rijtje gezet.

Wat kost de AirSmile?

De kosten die gemoeid zijn met de AirSmile zijn voor iedereen verschillend. Dit komt omdat de kosten gebaseerd worden op een aantal factoren:

 • De tijdsduur van de behandeling
 • De huidige stand van uw gebit
 • Uw wensen voor het eindresultaat

Doordat bovengenoemde factoren per persoon verschillen kunnen we op deze vraag geen algemeen antwoord geven. Het is wel mogelijk om een schatting van de kosten te maken wanneer u langskomt bij de tandartspraktijk. Neem hiervoor contact op via 020 218 4257 of schrijf u online in als patiënt.

Krijg ik de AirSmile vergoed?

De meeste verzekeringen dekken de kosten voor een beugel niet wanneer u alleen een basisverzekering heeft. Wilt u de kosten toch geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen? Sluit dan een aanvullende tandartsverzekering af. Voor meer informatie over de vergoeding van beugels neemt u contact op met uw zorgverzekering. Zij kunnen u meer vertellen over de polisvoorwaarden op het gebied van orthodontie en tandheelkundige zorg.

Kan een AirSmile op elk gebit?

Het is per gebitssituatie verschillend of een AirSmile een passende oplossing is. Een AirSmile is geschikt voor bijvoorbeeld het wegwerken van klein spleetje tussen de tanden of voor tanden die gedeeltelijk achter elkaar geschoven zijn. Om zeker te weten of uw tanden geschikt zijn voor een AirSmile neemt u contact met ons op.

Hoelang moet ik de beugel dragen?

Afhankelijk van de gewenste eindresultaten en de huidige stand van het gebit bepalen we de duur van de beugelbehandeling. Dit kan uiteenlopen van een paar maanden tot een aantal jaar. Tijdens de afspraak vertellen we hoelang we schatten dat u de beugel moet dragen. Over het algemeen telt daarbij wel: hoe groter de veranderingen, hoe langer u de beugel moet dragen.

Bereikbaarheid iSmile Tandartspraktijk

Zowel met de auto als het openbaar vervoer en de fiets kunt u ons makkelijk vinden in Amsterdam West. We zijn gevestigd aan de Hoofdweg 576 1055 AB, dichtbij het Erasmuspark. Wanneer u met de auto komt, parkeer u deze het snelst in de Mobypark – Zahia’s parkeergarage of op de Bos & Lommerplantsoen parkeerplaats. Fietsers kunnen de fiets voor de tandartspraktijk plaatsen. Treinreizigers stappen uit op station Amsterdam Sloterdijk. Vanaf daar kunt u een van de onderstaande trams en bussen gebruiken om bij de praktijk te komen.

Halte Erasmusgracht:

 • Tram 7
 • Bus 15 & N82

Halte Amsterdam, Bos en Lommerplein

 • Tram 7
 • Bus 15, 247, 398 & N82

Advies over de AirSmile in Amsterdam West

Indien u wilt weten of de AirSmile geschikt is voor uw gebit, raden we aan contact met ons op te nemen. We zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Via de website schrijft u zich gemakkelijk in als nieuwe patiënt.

De tandartspraktijk in Amsterdam West is op de volgende tijdstippen bereikbaar:

Maandag:08.30 - 20.00
Dinsdag:08.30 - 17.00
Woensdag:08.30 - 17.00
Donderdag:08.30 - 17.00
Vrijdag:08.30 - 17.00
Zaterdag:10.00 - 17.00
Zondag:Gesloten

© Copyright Ismile-tandartspraktijk.nl 2021 | Sitemap | Contact