Klantwaarderingen:
  • Voor een stralend gebit
  • Veilig bleken onder begeleiding van de tandarts?
  • Perfect passende kronen en bruggen
  • Passende facings voor een recht én wit gebit

Esthetische behandelingen

De cosmetische tandheelkunde omvat alle behandelingen die niet noodzakelijk zijn. U kunt kiezen voor esthetische behandelingen omdat uw tanden zijn verkleurd of omdat er kleine stukjes zijn afgebroken. Wanneer uw gebit goed werkt, maar minder fraai oogt, kan dat voor onzekerheid zorgen. Met behulp van esthetische tandheelkunde maken we uw gebit witter, rechter en mooier. We onderscheiden de volgende cosmetische behandelingen:

 

Review

Leena is zeer lief snel en professioneel! Ben een angsthaas wat tandarts betreft maar hier zit ik goed!

Onze tandarts

Onze tandarts Leena heeft met succes de studie tandheelkunde aan de Western Universiteit in Canada afgerond. Nu draagt ze met trots de titel ‘Doctor of Dental Surgery’.

Bekijk ons hele team

Tanden bleken

Bij iSmile Tandartspraktijk kunt u op twee manieren uw tanden laten bleken. Beide methodes leggen we u graag uit.

Uitwendige bleekmethode

De meest gebruikte bleekmethode is de uitwendige methode. Hierbij maken we eerst een afdruk van uw gebit. Aan de hand van deze afdruk maken we een bleeklepel die u thuis kunt gebruiken. Het is ook mogelijk uw tanden in de praktijk te laten bleken. In de praktijk werken we met hogere concentraties bleekmiddel, waardoor uw tanden met één behandeling al tot twaalf tinten lichter zijn.

Inwendige bleekmethode

De inwendige bleekmethode gebruiken we bij tanden die afgestorven zijn. Wanneer de tand een harde klap gekregen heeft kan het weefsel afsterven. Daardoor verkleurt de tand. We bleken afgestorven tanden van binnenuit door deze te openen en het bleekmiddel aan te brengen. Het bleken van binnenuit duurt enkele dagen. Als we het gewenste resultaat hebben behaald, sealen we de tanden met een definitieve vulling.

Facings

Door het plaatsen van facings repareren we afgebroken en scheve tanden én maken we uw gebit witter. Facings zijn kleine schildjes van composiet of porselein. Deze plaatsen we over uw tanden of kiezen. We vijlen deze daarna in de juiste vorm.

Kronen en bruggen

Bij ontbrekende, verkleurde of beschadigde tanden bieden kronen of bruggen uitkomst. Door het plaatsen van een kroon of brug corrigeert de tandarts de vorm en kleur van uw tanden. Na deze behandeling heeft u weer een stralend gebit.

Bereikbaarheid iSmile Tandartspraktijken

Amsterdam West

iSmile Tandartspraktijk heeft een zeer centrale ligging in Amsterdam West. U vindt ons aan de Hoofdweg 576, 1055 AB. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto en de fiets kunt u bij onze vestiging komen. De auto parkeert u het makkelijkst op de Parking Bos & Lommerplantsoen of in de Mobypark – Zahia’s parkeergarage. Deze parkeermogelijkheden liggen dicht bij de praktijk. Als u met het openbaar vervoer komt, gebruikt u een van de onderstaande trams of bussen vanaf Amsterdam Sloterdijk:

  • Tram 7
  • Bus 15

Halte Amsterdam, Bos en Lommerplein

  • Tram 7
  • Bus 15, 247, 398

Amsterdam Zuid

Aan de Lutmastraat 15H, 1072 JL vindt u iSmile Tandartspraktijk in Amsterdam Zuid. Met de fiets bereikt u binnen een kwartier onze praktijk vanaf het Centraal Station. Uw fiets en auto parkeert u in onze straat. Er zijn genoeg parkeerplaatsen en fietsenrekken. Met de volgende metro of trams bereikt u vanaf het Centraal Station onze locatie:

Halte de Pijp:

  • Metro 52

Halte Cornelis Troostplein:

  • Tram 4 en 12

Openingstijden iSmile Hoofdweg

Maandag:08.30 - 20.00
Dinsdag:08.30 - 17.00
Woensdag:08.30 - 17.00
Donderdag:08.30 - 17.00
Vrijdag:08.30 - 17.00
Zaterdag:10.00 - 17.00
Zondag:Gesloten

Openingstijden iSmile Lutmastraat

Maandag:08.30 - 17.00
Dinsdag:08.30 - 17.00
Woensdag:08.30 - 17.00
Donderdag:08.30 - 17.00
Vrijdag:08.30 - 17.00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

© Copyright Ismile-tandartspraktijk.nl 2024 | Sitemap | Contact