• Voor een stralend gebit
  • Veilig bleken onder begeleiding van de tandarts?
  • Perfect passende kronen en bruggen
  • Passende facings voor een recht én wit gebit

Esthetische behandelingen

De cosmetische tandheelkunde omvat alle behandelingen die niet noodzakelijk zijn. U kunt kiezen voor esthetische behandelingen omdat uw tanden zijn verkleurd of omdat er kleine stukjes zijn afgebroken. Wanneer uw gebit goed werkt, maar minder fraai oogt, kan dat voor onzekerheid zorgen. Met behulp van esthetische tandheelkunde maken we uw gebit witter, rechter en mooier. We onderscheiden de volgende cosmetische behandelingen:

 

Review

Leena is zeer lief snel en professioneel! Ben een angsthaas wat tandarts betreft maar hier zit ik goed!

Onze tandarts

Onze tandarts Leena heeft met succes de studie tandheelkunde aan de Western Universiteit in Canada afgerond. Nu draagt ze met trots de titel ‘Doctor of Dental Surgery’.

Bekijk ons hele team

Contact en adres

iSmile Tandartspraktijk Hoofdweg
Hoofdweg 576
1055 AB Amsterdam-West
Bekijk in Google maps

T: 020 218 4257
E: info@ismile-tandartspraktijk.nl

iSmile Tandartspraktijk Lutmastraat
Lutmastraat 15H
1072 JL Amsterdam-Zuid
Bekijk in Google maps

T: 020 675 1389
E: lutmastraat@ismile-tandartspraktijk.nl

Tanden bleken

Bij iSmile Tandartspraktijk kunt u op twee manieren uw tanden laten bleken. Beide methodes leggen we u graag uit.

Uitwendige bleekmethode

De meest gebruikte bleekmethode is de uitwendige methode. Hierbij maken we eerst een afdruk van uw gebit. Aan de hand van deze afdruk maken we een bleeklepel die u thuis kunt gebruiken. Het is ook mogelijk uw tanden in de praktijk te laten bleken. In de praktijk werken we met hogere concentraties bleekmiddel, waardoor uw tanden met één behandeling al tot twaalf tinten lichter zijn.

Inwendige bleekmethode

De inwendige bleekmethode gebruiken we bij tanden die afgestorven zijn. Wanneer de tand een harde klap gekregen heeft kan het weefsel afsterven. Daardoor verkleurt de tand. We bleken afgestorven tanden van binnenuit door deze te openen en het bleekmiddel aan te brengen. Het bleken van binnenuit duurt enkele dagen. Als we het gewenste resultaat hebben behaald, sealen we de tanden met een definitieve vulling.

Facings

Door het plaatsen van facings repareren we afgebroken en scheve tanden én maken we uw gebit witter. Facings zijn kleine schildjes van composiet of porselein. Deze plaatsen we over uw tanden of kiezen. We vijlen deze daarna in de juiste vorm.

Kronen en bruggen

Bij ontbrekende, verkleurde of beschadigde tanden bieden kronen of bruggen uitkomst. Door het plaatsen van een kroon of brug corrigeert de tandarts de vorm en kleur van uw tanden. Na deze behandeling heeft u weer een stralend gebit.

Bereikbaarheid iSmile Tandartspraktijk

U kunt ons vinden in Amsterdam West. Onze praktijk is gevestigd aan de Hoofdweg 576 1055 AB. Dit is vlakbij het Erasmuspark. Onze praktijk is met verschillende vervoersmiddelen gemakkelijk te bereiken. Zo kunt u ons eenvoudig bereiken met de auto. U parkeert de auto in de Mobypark – Zahia’s parkeergarage of op de Bos & Lommerplantsoen parkeerplaats. Wanneer u met de trein komt, stapt u uit op het station Amsterdam Sloterdijk. Vervolgens kunt u een van de onderstaande trams en bussen pakken om bij onze praktijk te komen. Fietsers kunnen de fiets voor de tandartspraktijk plaatsen.

Adresgegevens praktijk

Onze praktijk kunt u zowel met de fiets als met de auto en het openbaar vervoer gemakkelijk bereiken. U kunt ons vinden aan de Hoofdweg 576 1055 AB in Amsterdam West, nabij het Erasmuspark. Wanneer u met de auto komt, parkeer u deze het snelst in de Mobypark – Zahia’s parkeergarage of op de Bos & Lommerplantsoen parkeerplaats. Fietsers plaatsen de fiets voor de tandartspraktijk. Treinreizigers stappen uit op station Amsterdam Sloterdijk. Vanaf daar kunt u een van de onderstaande trams en bussen gebruiken om bij de praktijk te komen.

Halte Erasmusgracht:

  • Tram 7
  • Bus 15 & N82

Halte Amsterdam, Bos en Lommerplein

  • Tram 7
  • Bus 15, 247, 398 & N82

Advies over een klikgebit plaatsen

Heeft u vragen over het plaatsen van een klikgebit bij iSmile in Amsterdam West? Neemt contact op en ontvang vrijblijvend advies. We zijn telefonisch te bereiken via 020 218 4257. U kunt uw vragen ook versturen per mail of ons contactformulier invullen. Onze medewerkers informeren u graag. Bent u nog geen patiënt van iSmile? Schrijf u nu in.

De tandartspraktijk in Amsterdam West is op de volgende tijdstippen bereikbaar:

Maandag:08.30 - 20.00
Dinsdag:08.30 - 17.00
Woensdag:08.30 - 17.00
Donderdag:08.30 - 17.00
Vrijdag:08.30 - 17.00
Zaterdag:10.00 - 17.00
Zondag:Gesloten

© Copyright Ismile-tandartspraktijk.nl 2021 | Sitemap | Contact