• Behandeling onder narcose
 • Gespecialiseerd in angstige patiënten en kinderen
 • Ook lachgassedatie en rustgevende pillen
 • Behandeling stap voor stap uitgelegd

Narcose tandarts Amsterdam

40% van de Nederlanders is bang voor de tandarts. Alleen al in Amsterdam zijn dat meer dan 300.000 mensen. iSmile biedt u daarom de narcose tandarts voor kinderen en volwassenen. Leena Ibrahim is gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten en behandelt u onder narcose, zodat u toch naar de tandarts kan. We krijgen dagelijks bange patiënten in onze tandartspraktijk, u hoeft zich dus nergens voor te schamen.

We nemen ruim de tijd voor u, zodat we u eerst op uw gemak kunnen stellen. De tandarts neemt de behandeling stap voor stap met u door en bespreekt op welke manier we u behandelen. U kunt kiezen voor:

 • Lichte narcose
 • Lachgassedatie
 • Rustgevende pillen

Het maakt niet uit of u een gaatje laat vullen of een verstandskies laat verwijderen, voor elke tandheelkundige behandeling die u laat uitvoeren bij iSmile in Amsterdam kunnen we u onder narcose brengen. Zo voorkomt onze angsttandarts problemen aan uw gebit en verhelpt ze uw klachten.

Review

‘Ik was al jaren niet naar de tandarts geweest, omdat ik echt niet durfde. Daardoor kreeg ik gaatjes, maar nog durfde ik er niet heen. Totdat ik bij iSmile terechtkwam. Het idee dat ik onder narcose ben, maakte het voor mij veel gemakkelijker om een afspraak te maken. Mijn angst is zelfs iets verminderd.’

Onze narcose tandarts

Leena Ibrahim is onze gespecialiseerde narcose tandarts. Ze behandelt u of uw kind met een rustgevende pil, lachgassedatie of een lichte narcose.

Meer over Leena Ibrahim

Contact en adres

iSmile Tandartspraktijk
Hoofdweg 576
1055 AB Amsterdam-West
Bekijk in Google maps

T: 020 475 0741
E: info@ismile-tandartspraktijk.nl

Werkwijze narcose tandarts

Omdat we uit ervaring weten dat angstige patiënten en kinderen graag weten waar ze aan toe zijn bij de narcose tandarts, leggen we hieronder uit hoe we werken.

Intakegesprek

U maakt in eerste instantie een afspraak met onze narcose tandarts voor een gratis intakegesprek. Tijdens deze afspraak behandelen we u nog niet. De tandarts controleert uw gebit wel, zodat ze een beeld krijgt van de staat van uw tanden en kiezen. Op basis van deze controle stellen we een behandelplan voor u op. Hierna maken we een afspraak met u om de behandeling uit te voeren.

Behandeling stap voor stap doornemen

Voordat we beginnen met de behandeling, neemt de narcose tandarts stap voor stap met u door wat ze gaat doen. We nemen hier rustig de tijd voor om de zenuwen te verminderen. Lukt dit niet? Dan hebben we ook rustgevende pillen om de angst te verminderen.

Lichte narcose of lachgas

U heeft bij iSmile de keuze uit twee methodes om de angst weg te nemen tijdens de behandeling: een lichte narcose en lachgassedatie. Bij een behandeling met lachgas krijgt u een masker over uw neus en mond. Zodra u het lachgas inademt, merkt u dat u kalm wordt en dat de angst verdwijnt. U blijft wel bij bewustzijn. Extreem angstige patiënten behandelen we onder narcose: onder begeleiding van een anesthesioloog krijgt u een lichte narcose toegediend, waardoor u niets van de behandeling merkt. Houd er wel rekening mee dat u niet alleen naar huis kunt na de narcose.

Bent u bang voor de tandarts, maar heeft u pijnlijke tanden of andere klachten? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek. Geef aan dat u angstig bent, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Tips om uw angst voor de tandarts te verminderen

 • Doe ademhalingsoefeningen voor de behandeling en als u in de behandelkamer angstig wordt.

 • Neem uw smartphone en oordopjes mee, zodat u tijdens de behandeling naar uw favoriete muziek kunt luisteren.

 • Ga na de afspraak met de narcose tandarts iets leuks doen. Zo kunt u uitkijken naar iets positiefs en ligt de nadruk wat minder op de behandeling.

 • Maak direct een nieuwe afspraak voor een controle of vervolgbehandeling. Zo voorkomt u dat u het maken van een afspraak uitstelt.

Geschikt voor bijna alle tandheelkundige behandelingen

De narcose behandeling is geschikt voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen, zoals:

 • Mondhygiëne
 • Gaatje vullen
 • Implantaten
 • Kronen
 • Bruggen
 • Kunstgebit
 • Klikgebit
 • Wortelkanaalbehandeling
 • Ontstoken tandvlees
 • Tanden of (verstands)kiezen trekken

Als uw kind bang is, dan kunt u bij ons terecht voor een behandeling onder narcose, met lachgassedatie of met rustgevende pillen.

Kosten narcose tandarts

Voor een behandeling onder narcose betaalt u dezelfde tarieven als voor een reguliere behandeling. Deze worden namelijk landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. De kosten voor de narcose of lachgassedatie komen hier nog wel bovenop.

Diagnostisch onderzoek

Behandeling Tarief
Periodieke controle € 21,-

Preventieve mondzorg

Behandeling Tarief
Preventieve mondzorg en/of instructie, per vijf minuten € 12,39
Gebitsreiniging, per vijf minuten € 12,39

Verdoving

Behandeling Tarief
Oppervlakte verdoving € 7,18
Behandeling onder algehele narcose Kostprijs

Verdoving door middel van een roesje

Behandeling Tarief
Introductie roesje (lachgassedatie) € 27,63
Toediening roesje (lachgassedatie) € 13,81

Afspraak maken met de narcose tandarts

Om klachten aan uw gebit te voorkomen of verhelpen, is het essentieel dat u een afspraak maakt bij de tandarts. Bij (extreme) angst neemt onze narcose tandarts de tijd voor een intakegesprek en het rustig doornemen van de behandeling.

Bel naar onze praktijk of klik op onderstaande button om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met onze gespecialiseerde narcose tandarts.

Maandag:08.30 - 20.00
Dinsdag:08.30 - 17.00
Woensdag:08.30 - 17.00
Donderdag:08.30 - 17.00
Vrijdag:08.30 - 17.00
Zaterdag:10.15 - 17.00
Zondag:Gesloten

© Copyright Ismile-tandartspraktijk.nl 2019 | Sitemap | Contact