Fluoride behandeling

Ons gebit is erg belangrijk. Om onze tanden te beschermen zit er fluoride in onze tanden en botten. Deze fluoride beschermt de tanden tegen tandbederf en gaatjes. Fluoride bevindt zich niet alleen in ons lichaam. Ook in verschillende etenswaren zit fluoride. Heeft u veel last van gaatjes en wilt u daar vanaf? Maak dan een afspraak bij iSmile Tandartspraktijk voor een effectieve fluoride behandeling.

Review

“Ik had al tijden last van gaatjes. Ik probeerde echt zo goed mogelijk te poetsen. Toen ik een fluoride behandeling onderging bij iSmile werd mij verteld dat ik een tandpasta zonder fluoride gebruikte. Ze vertelde mij de voordelen van zo’n fluoridetandpasta. Na de behandeling gelijk een tandpasta met fluoride gekocht en nu heb ik veel minder gaatjes dan eerst. Ik ben echt heel blij met de behandeling en het advies dat mij gegeven is.’’

Onze tandarts

Onze eigen ‘Doctor of Dental Surgery’ Leena en haar team staan altijd voor u klaar. We nemen de tijd voor u en zorgen ervoor dat u tevreden naar huis gaat.

Bekijk ons hele team

Contact en adres

iSmile Tandartspraktijk
Hoofdweg 576
1055 AB Amsterdam-West
Bekijk in Google maps

T: 020 475 0741
E: info@ismile-tandartspraktijk.nl

Wat is fluoride?

Fluoride is een spoorelement dat van nature aanwezig is in onze tanden en botten. Deze natuurlijke stof versterkt ons tandglazuur en beschermt daardoor onze tanden en botten tegen het ontstaan van gaatjes en tandbederf. Fluoride zit ook verwerkt in tandpasta, fluoride tabletten en bepaalde eet- en drinkwaren.

Fluoride behandeling bij de tandarts

Een fluoride behandeling is eenvoudig en pijnloos bij iSmile Tandartspraktijk. We vullen twee bitjes met fluoridegel. Deze bitjes moet u 10 minuten in uw mond houden, zodat de fluoride goed zijn werk kan doen. Het is ook mogelijk om de fluoride met een wattenstaafje of penseel aan te brengen op de tanden. Bent u bang voor de tandarts? Geen probleem, iSmile is een angsttandarts speciaal voor diegene die bang zijn.

Fluoride tandpasta

Zijn uw tanden behandeld met fluoride? Dan is het belangrijk deze bescherming vast te houden. Gebruik daarom een tandpasta met fluoride om uw gebit te blijven beschermen. Voor het gebruik van de fluoride tandpasta kunt u de volgende richtlijnen aanhouden:

  • Leeftijd 0-2: poets een keer per dag met een peutertandpasta.
  • Leeftijd 2-5: poets twee keer per dag met een peutertandpasta.
  • Leeftijd 5+: poets twee keer per dag met een volwassenen tandpasta.

Kosten van een fluoride behandeling

De kosten voor tandartsbehandelingen worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Deze kunnen per keer verschillen waardoor we hier geen actuele prijzen laten zien. Deze prijzen zijn wel te zien in ons volledige kostenoverzicht. Voor meer informatie of vragen over de fluoride behandeling neemt u contact met ons via 020 475 0741.

Fluoride behandeling in Amsterdam-West

Wilt u uw gebit laten versterken met een fluoride behandeling? Maak snel een afspraak bij iSmile Tandartspraktijk. Via de website kunt u zich eenvoudig inschrijven als nieuwe patiënt.

Openingstijden

Maandag:08.30 - 20.00
Dinsdag:08.30 - 17.00
Woensdag:08.30 - 17.00
Donderdag:08.30 - 17.00
Vrijdag:08.30 - 17.00
Zaterdag:10.15 - 17.00
Zondag:Gesloten

© Copyright Ismile-tandartspraktijk.nl 2020 | Sitemap | Contact