Tandartspraktijk in Amsterdam West

iSmile Tandartspraktijk in Amsterdam West is een moderne en goed bereikbare kliniek. In onze praktijk aan de Hoofdweg bieden we alle  tandheelkundige behandelingen aan. Zo kunt u hier terecht voor implantaten, esthetische behandelingen, zoals het plaatsen van facings, Invisalign en natuurlijk de halfjaarlijkse controles. Bij iSmile Tandartspraktijk in Amsterdam West profiteert u van verschillende voordelen:

  • We zijn een multiculturele praktijk: we spreken met elkaar vele talen
  • We zijn gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en angstige patiënten
  • U kunt zich altijd inschrijven
  • Onze patiënten beoordelen ons met een 9,1

Maak een afspraak bij iSmile in Amsterdam West

Als u al patiënt bent bij iSmile Tandartspraktijk, dan kunt u eenvoudig een afspraak inplannen. Bent u juist op zoek naar een nieuwe tandarts? Schrijf u dan in via onze inschrijfpagina.

We heten u van harte welkom in onze tandartspraktijk aan de Hoofdweg 576 in Amsterdam West.

iSmile Tandartspraktijk
Hoofdweg 576
1055 AB Amsterdam West
Tussen Bos en Lommer en Oud West
T: 020 218 4257
E:info@ismile-tandartspraktijk.nl

Maandag:08.30 - 20.00 uur
Dinsdag:08.30 - 17.00 uur
Woensdag:08.30 - 17.00 uur
Donderdag:08.30 - 17.00 uur
Vrijdag:08.30 - 17.00 uur
Zaterdag:10.00 - 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Het team van iSmile Tandartspraktijk aan de Hoofdweg

We zijn een hecht team van gespecialiseerde tandartsen, assistenten en mondhygiënisten. We staan altijd klaar om uw tanden te laten shinen. Kom langs aan de Hoofdweg 576 in Amsterdam West en we zorgen ervoor dat u weer met een lach naar huis gaat.

Gespecialiseerde tandarts

Leena Ibrahim is werkzaam als tandarts bij iSmile Tandartspraktijk aan de Hoofdweg 576. Ook werkt ze in de nieuwe vestiging van iSmile in Amsterdam Zuid aan de Lutmastraat 15.


Leena Ibrahim (BIG-nummer: 39911302602)

Kindertandarts Amsterdam West

Voor kinderen kan een bezoek aan de tandarts behoorlijk spannend zijn. Gelukkig hebben we bij iSmile Tandartspraktijk ervaring met het geruststellen van kinderen. Direct bij binnenkomst vraagt de tandarts hoe het met de kinderen gaat. Zo maakt angst plaats voor vertrouwen en worden uw kinderen rustiger. We leggen ook duidelijk uit wat we gaan doen, zodat ze zich veiliger voelen en zich makkelijker laten behandelen. We gaan uiterst voorzichtig te werk. Als ze tijdens de behandeling even willen pauzeren, dan kunnen ze dat uiteraard aangeven.

Gespecialiseerd in narcose- en angstbehandelingen

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de Nederlanders niet graag naar de tandarts of de mondhygiënist gaat. Rond de 650.000 mensen hebben een fobie ontwikkeld voor de tandarts. We zijn bij iSmile Tandartspraktijk zeer ervaren in het behandelen van angstige patiënten en passen daarom een compleet andere strategie toe om hen toch weer te laten lachen. We leggen duidelijk uit wat we tijdens de behandeling of controle gaan doen. Mocht angst toch de overhand nemen, dan kunnen we samen overleggen om u onder een lichte narcose of lachgassedatie te behandelen. U kunt er ook voor kiezen om rustgevende medicatie in te nemen voor de behandeling.

Laat een kunstgebit aanmeten in Amsterdam West

Het ergste dat een mens kan missen is een tand of zelfs het hele gebit. Tanden zijn het eerste waar we naar kijken tijdens een gesprek en ze zijn essentieel om goed te kunnen eten. Als u één of meerdere tand(en) of het volledige gebit mist, dan kan dat een tekort aan zelfvertrouwen tot gevolg hebben. U durft niet meer te lachen en te eten en probeert er alles aan te doen om uw gebit niet te laten zien. Mist u een één of enkele tanden en kiezen, dan is een kroon of brug vaak de oplossing. Wanneer u hiervoor te veel tanden en kiezen mist, kijken we naar de optie voor een volledig nieuw gebit. Bij iSmile Tandartspraktijk kunt u terecht voor professioneel aangemeten kunstgebit of klikgebit. We bekijken uw gebit nauwkeurig en geven u een passend advies. Maak direct een afspraak voor implantaten, een klikgebit of een nieuw kunstgebit.

Esthetische tandheelkunde

Facings winnen de laatste jaren enorm aan populariteit. Een facing is een dun laagje van composiet of porselein dat we op een tand plaatsen. Zo staan uw scheve of afgebroken tanden snel weer helemaal recht. Bij iSmile Tandartspraktijk zijn we gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde. Voor witte en rechte tanden met behulp van facings zijn we de aangewezen tandartspraktijk. Bovendien kunnen we uw tanden bleken in de praktijk of u de benodigdheden meegeven om het zelf thuis te doen. Voor rechtere tanden zonder facings adviseren we een Invisalign beugel. Deze beugel is transparant en schuift als een hoesje over uw tanden heen.

Mondhygiënist Amsterdam West

U kunt bij onze ervaren mondhygiënist terecht als u tandvleesproblemen heeft of een fluoridebehandeling wilt. Maak een afspraak en we plannen u in wanneer het u uitkomt. Alle behandelingen worden door de specialisten van iSmile Tandartspraktijk uitgevoerd.

Afspraak maken

Kom langs in onze tandartspraktijk in Amsterdam West. Bent u al patiënt bij ons? Dan kunt u direct een afspraak maken. Wilt u patiënt worden bij iSmile Tandartspraktijk? Schrijf u in en we ontvangen u hartelijk.

Contactgegevens iSmile Tandartspraktijk Amsterdam West

iSmile Tandartspraktijk
Hoofdweg 576
1055 AB Amsterdam West
Tussen Bos en Lommer en Oud West
T: 020 218 4257
E:info@ismile-tandartspraktijk.nl

Maandag:08.30 - 20.00 uur
Dinsdag:08.30 - 17.00 uur
Woensdag:08.30 - 17.00 uur
Donderdag:08.30 - 17.00 uur
Vrijdag:08.30 - 17.00 uur
Zaterdag:10.00 - 17.00 uur
Zondag:Gesloten

© Copyright Ismile-tandartspraktijk.nl 2023 | Sitemap | Contact